SELAMAT DATANG KE ZON MEMBACA

Tuesday, 3 April 2012

♥ NAK TEPON NI!! ♥

Views
ASSALAMUALAIKUM



nak jugak tepon ni,nak jugak!! waa!! ahahaha,macam budak kecik pulak Zierah ni..hehehe,Zierah minat giler nak pakai iPHONE 5 nih..reka bentuk ye pun cantik ape..perrgghh,memang nak jugak iPHONE 5 nih

CIRI-CIRI MENARIK iPHONE 5:
  1. storan yang lebih besar..biasanya model iPhone sebelum ini diperkenalkan dengan storan 8/16/32 gb storan dalaman,namun untuk iPhone 5 ianya akan dilengkapkan dengan storan 32gb dan 64gb..
  2. tiada lagi masalah isyarat kerana Apple telah menambahbaik ciri-ciri penerimaan yang sebelum ini bermasalah pada model iPhone 4..
  3. dilengkapi dengan ciri-ciri Face Recognition untuk fungsi pengecaman muka jika gajet anda dicuri..
  4. ianya semakin nipis dari model sedia ada..
  5. iPhone 5 mempunyai bateri yang agak lama sehingga 14jam masa berbual..wow!!
  6. cip yang lebih power dengan A5 Dual Core..
  7. skrinnya yang tahan lasak dan tahan calar..
sekarang ni,Zierah pakai tepon jenis sony ericsson model k530i..tepon ni pun Kak Long Zierah yang bagi..yang macam gambar kat bawah ni:

# urrm,mampu ke nak beli tepon iPhone 5 tu??


♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Zierah Hasan ! Like Kalau Suka ! ♥

4 bunga dan kumbang:

Kiera Zainal said...

Tak lame lagi dapat la tu, insyallah!

~♥ Zierah Hasan ♥~ said...

@Kiera Zainal InsyaAllah,amin..^_^

suzie rahman said...

nak juga..huhu.:( tp mhl kot

~♥ Zierah Hasan ♥~ said...

@suzie rahman eh2,sama2 nak eh..hehe,a'ah..memang mahal..tunggu keje dulu baru dapat rasa tepon tuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...