SELAMAT DATANG KE ZON MEMBACA

Tuesday, 20 March 2012

♥ JOM JOIN BLOGLIST BEN ASHAARI..CEPAT! ♥

Views
ASSALAMUALAIKUM



korang kenal tak siapa kat banner atas tuh??yeay!!betol,itulah abang ben..10 markah untuk anda..haha,sekarang ni,abang ben sedang buat satu segmen..kalu korang nak join jugak ataupun nak tahu tentang segmen ini lebih lanjut,sila lembutkan jari-jemari klik kat banner di atas..hehe

blog Zierah nih lebih kepada blog peribadi..tentang kehidupan Zierah sama ada suka mahupun duka..semuanya Ziersh luahkan dalam blog nih..bagi Zierah,inilah nyawa Zierah..lepas dapat luahkan rasa dalam ini,rasa tenang + puas sangat2..

kenapa Zierah berblog erk??sebab atas sokongan dan dorongan kak ngah Zierah..dialah yang memberi idea ini kepada Zierah supaya berjinak-jinak dalam dunia blog..yang lagi best,dapat kenal ramai blogger yang otai2 dan tak sombong..contohnya macam abang ben,hehe~


♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Zierah Hasan ! Like Kalau Suka ! ♥

4 bunga dan kumbang:

Pka Rahim said...

hi! pka join segmen abg ben jugak :)

jemput singgah ye..

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/jom-join-bloglist-ben-ashaari-cepat.html

tq..

are_lin@yu said...

Thniah tersenarai dlm bloglist abg ben..salam kenal..ayu..;-)

Fa-zlyn said...

hye fa jalan2 kt sini yer..
jemput datang ke rumah yer..
http://citerkumrsfaz.blogspot.com/

Azzah said...

gud luck ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...