SELAMAT DATANG KE ZON MEMBACA

Tuesday, 14 February 2012

♥ ENTRY TODAY ♥

Views
ASSALAMUALAIKUM~


haccuumm!! ops,sori..terbersin kat sini pulak..Zierah baru je abih hantar adik pergi sekolah.. adik yang laki tuh nak pergi kem pengawas selama 3 hari bermula hari ini,selasa sehingga hari khamis nih..lepas hantar yang tu,hantar yang sorang lagi..pagi2 nih sejuk lar sikit,tu lar Zierah terbersin..Zierah tak boleh sejuk2 sangat sebab mudah terbersin..

aik,rasa pelik pulak pagi2 bute hari ni Zierah duk naip..biasanya duk selimut atas katil sambil mengelamun a.k.a koya..hahaha..sebenarnya Zierah kena pergi jugak kem pengawas tuh..jadi urusetia,cikgu mintak tolong..best jugak nih,nak intai2 apa khabar adik2 pengawas sekolah nih..bila cikgu da ajak,nak jawab apa lagi..jawab YES lar,hihi..tapi Zierah tidur semalaman jela sebab hari khamis da nak test dengan JPJ..amik hati cikgu jela..al-maklumlah bekas anak murid kesayangan cikgu2 kan,hahaha..terperasan lar pulak,tak pe sekali-sekala..tak pe kot..

mujur lar kem tuh diadakan kat Kem Pengakap Telaga Batin..dekat lar dengan dumah,boleh pergi sendiri..tapi Zierah bukan pergi sorang..ada 2 orang member lagi yang ikut jugak,Cik Pipah dan Cik Ct..ni pun tak kemas lagi barang2..kalu tahu di Cik Pipah,aiya berdesing telinga nih nanti..ceramah free,hehe..sori ye Cik Pipah,terumpat mg,hehe..ala,Cik Pipah..ilek lar,nanti packing lar barang2 tuh..peacee (!)

# tolong doakan Zierah lulus test memandu tuh ye korang..thanks >,<


♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Zierah Hasan ! Like Kalau Suka ! ♥

4 bunga dan kumbang:

Fisha Adura said...

gdluck. hehe. Fisha pon xleh sejuk2 gak. cpt selesema..Jom lah ke blog fisha.. fisha da follow sini gak..http://pabilaideatercetus.blogspot.com/

Mia Adriana said...

semoga lulus lesen !

~♥ Zierah Hasan ♥~ said...

@Fisha Adura time kasih >,<..owh.sama2 nge Zierah yer..hehe,thanks for be my follower..nak follow Fisha jugak lar :)

~♥ Zierah Hasan ♥~ said...

@Mia Adriana thanks mia ^_-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...