SELAMAT DATANG KE ZON MEMBACA

Wednesday, 18 January 2012

♥ BETUL KE PILIHAN JODOH AKU NIH?? ♥

Views


SENYUM SOKMO LAR  ^_^
 
wah9,Zierah da nak kahwin ke??hehe..aissshhh,baru umur 18 tahun nak kahwin..x mahu2 eh,nak kahwin biar dapat PHD dulu..baru Zierah kahwin..hahaha!!tak lar,jodoh tuh Zierah maksudkan program pengajian lar..opss,Zierah terlupa nak kabo yang Zierah da isi UPU 2 ari yang lalu..ni pom atas paksaan cumah dan my lovely mum suruh isi awal2..hajatnya nak isi lepas dapat result..tapi dakpe lar,kan dia bagi 3 kali peluang leh ubah semula..

ramai gak member tanya  Zierah pilih program pengajian ape eh??ok2,nak tahu??meh tengok kat bawah ni:
 

pilihan 1: DIPLOMA FISIOTERAPI--UITM
pilihan 2: DIPLOMA PENGIMEJAN PERUBATAN--UITM
pilihan 3: DIPLOMA RADIOGRAFI--UniSZA
pilihan 4: TAMHIDI PERUBATAN--USIM
pilihan 5: DIPLOMA KEJURURAWATA--UITM
pilihan 6: TAMHIDI PERGIGIAN--USIM
pilihan 7: ASASI KEJURURAWATAN--UIAM
pilihan 8--DIPLOMA MIKROBIOLOGI--UITM

mesti korang rasa pelik kan,apasal Zierah tak amek account ke??erm,sebenarnya Zierah nak jadi doktor..tu pasal lar Zierah amek program macam tuh..mak Zierah nak sangat ada jugak sorang anaknya jadi sorang doktor..dulu,cita2 mak Zierah nak jadi nurse..tapi tak kesampaian sebab dulu2 kalu nak jadi nurse tak boleh kahwin awal2..mak Zierah kahwin awal2,zaman dulu2 kan..base r tuh,hehe..so,cita2 tuh terbang di awang-awangan..hehe..sebab tu lar,Zierah nak tunaikan impian mak Zierah tuh..yela kan,doa ibu kan makbul..

mula2 masuk laman web UPU tuh,memang pening nak pilih ape..tak tahu!!Zierah pom suh lar mak pilih..tapi mak suh Zierah pilih sendiri..dia kata Zierah nak nak belajar kan, amek course yang boleh pergi..Zierah tak tahu!!Zierah pom tanya cumah dan kak cik nak amek ape..diowang yang cadangkan tapi ada gak yang mak cadangkan..hehe,tapi lepas ni nak tukar program tuh semula..lepas Zierah da tahu ape lar sikit ape kelebihan dan kekurangan MATRIKULASI,ASASI/FOUNDATION,TAMHIDI,DIPLOMA,FORM 6 dan SIJIL..tak tahu??takpe2,jangan risau..tekan HERE dan  TEKAN KAT SINI 


# tengok,budak comel ni pun pening nak pilih macam Zierah,hehe


# doakan Zierah dapat jadi doktor ye..dapat berbakti kepada kuarga dan masyarakat :)





♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Zierah Hasan ! Like Kalau Suka ! ♥

8 bunga dan kumbang:

Mia Adriana said...

pilih yang mana boleh bawa n minat !

Ain GreenChubby said...

hye..!nice n cun blog..smoga awq dpt jdi seorg dktor brjaya dan brkaliber..come bw n follow me back k..thanks ;)

Shazana Samaluddin said...

warh, kita ada minat yg sama :)

~♥ Zierah Hasan ♥~ said...

@Mia Adriana nak pilih tu yang pening sikit :)

~♥ Zierah Hasan ♥~ said...

@Ain GreenChubby hye :)..insyaAllah,amin..ok,da follow awk

~♥ Zierah Hasan ♥~ said...

@Shazana Samaluddin la,iye ke??hehe..nanti leh r kita jadi partner buke klinik..hehe :)

cikgu nadia said...

good luck ye!

~♥ Zierah Hasan ♥~ said...

@cikgu nadia terima kasih ye cg nadia :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...