SELAMAT DATANG KE ZON MEMBACA

Friday, 6 January 2012

♥ JOM JALAN-JALAN KE PANTAI ♥

Views
peacee!! ^_^

haccuumm!!sori3..Zierah x sngaja nk bersin kat sini..nk buat mcm mane,bersin ni kan satu nikmat kurniaan Allah..hehehe,skali lagi so sorry..

ok,lupa yg itu..berbalik semula niat kamu sume dtg jenguk blog Zierah..
ala Zierah ni,mestilah diowang dtg nk tahu post kamu..ape cter kali eh??
ha,kali ni Zierah nk cter tntng jalan-jalan ke pantai..
kelmarin Zierah pergi lar ke Pantai Teluk Ketapang setelh diajak oleh kakak,kak cik..
itu pom pergi dekat2 kol 6..mjur lar pantai 2 dekat dumah je..leh r merempit p sana..hehe

 # cantik anugerah kurniaan Allah kan??


# hati tenang je bila tengok air pantainya


smpai sana,kami beli lar satay..ala satay bakar tu..kuahnya ad masam tau manis..
ph2,bile tbe d gigi pantai..kmi pom layan perasaan masing2..haha--->x lar jwang mane pom eh..

 # kuat jugak ombak pantai ni




 # ni dia my sister,kak cik..orang ate Zierah n kak cik ni kembar..
sbbnya muke sama


 # ni hasil karya buatan kak cik..




 # nk try jd ke x...hehe


# ni dia!!

~alihkan pandangan matamu ke arah 'LAUT',airnya cantik membiru dan penuh dengan ketenangan..tetappi hanya Allah sahaja yg mengetahui rahsia di dalamnya..jika rasa kecewa,alihkan pandanganmu ke arah 'SUNGAI',airnya tetap mengalir biarpun berjuta batu yg menghalangnya..dan jika rasa sedih,alihkan pandanganmu ke arah 'LANGIT'..sedarlah dan sentiasa ingatlah bahawa Allah sentiasa bersamamu..~ >,<



♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Zierah Hasan ! Like Kalau Suka ! ♥

2 bunga dan kumbang:

Nana Leina said...

wah..untunglah rumah dekat dgn pantai.. dpt enjoy lama2.. ^^ siput tu lawa2 eh..kalau pantai kat area sini xbrapa lawa.. pantai pun indah khabar dr rupa

~My Life~ said...

@Nana Leinaduduk dekat pantai pom bukan pergi selalu..dalam sebulan tu,ad lar pergi sekali,hehe..jom lar pergi ke pantai teluk ketapang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...