SELAMAT DATANG KE ZON MEMBACA

Wednesday, 30 October 2013

♥ SEGMEN PENCARIAN BOGLIST BULAN NOVEMBER ♥

Views
ASSALAMUALAIKUM



Lama rasanya tak join segmen macam2 ni..bila bukak je blog dan ternampak blog abg Eraz Fazli join satu segmen ni..aku pun masuk blog akak kinah ni,ha ! tarikh tutup harini,sempat lagi ni..pastu aku rasa macam nak join jugak lar segmen akak kinah nih..mana tahu bole kenal2 blogger lain,boleh tukar2 idea ke,bole jupe betul2 ke depan-depan mata,hehe..ha,moh ler kita pakat ramai-ramai join segmen akak kinah ni..seronok bak hang ! ( terpengaruh dengan loghat kedah sebab kawan dengan budak kedah )


♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Zierah Hasan ! Like Kalau Suka ! ♥

4 bunga dan kumbang:

Kin Naz said...

terima kasih zierah, good luck no ha terpengaruh jugak dengan loghat kedah heheh. By the way senarai peserta dah update bolehla check dan kenal-kenal dengan yang lain
http://ape-kinah.blogspot.com/2013/10/assalamualaikum-semua-di-bawah-antara.html

Marou Apple Hijau said...

BBL pun join jugak segmen ni. singgah nak wish gud luck ya

My recent post : Segmen: Pencarian Boglist Bulan November

Anim Daim said...

dari sagmen yang sama....

http://loveiscinta-aneem.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november.html

Eraz Fadli said...

Assalamualaikum.. Eraz datang terjah meratau-rayau dari melalui Segmen: Pencarian Boglist Bulan November..

http://www.erazfadli.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november_1023.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...